Εταιρεία

 

 

company_2Παρουσίαση


Με έτος ίδρυσης το 1994, δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εκδόσεων ημερολογίων, σημειωματάριων, τετραδίων και τηλεφωνικών ευρετηρίων με ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, από την αρχή έως το τέλος της βιβλιοδετικής διαδικασίας, στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, τηρώντας τις αρχές της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Οι εκδόσεις μας διακρίνονται στις εκδόσεις βιβλίων γραφής λιανικής, που μέσω των καταστημάτων βιβλιοπωλείων διανέμονται στους τελικούς καταναλωτές,  και στις εταιρικές εκδόσεις, που απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προσφέρει ένα βιβλίο γραφής ως εταιρικό δώρο στους ανθρώπους του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντός της. Διαθέτουμε επίσης επιλογές εταιρικών δώρων όπως είδη συνεδρίου, στυλό, σετ γραφείου και επαγγελματικές τσάντες.

 

Αποστολή και Όραμα

 

company_1Αποστολή μας αποτελεί η εξυπηρέτηση των αναγκών της γραφής και της προσωπικής έκφρασης του χρήστη των βιβλίων που εκδίδουμε, αλλά και της καταγραφής, υπενθύμισης, οργάνωσης και προγραμματισμού για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινότητας. Στοχεύουμε στην υπεύθυνη έκδοση ημερολογίων και σημειωματάριων που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, διαχρονικότητα και ανθεκτικότητα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό τους ώστε ο κάτοχός τους μέσω της γραφής να έχει μια αφορμή για έμπνευση και δημιουργία. Για εμάς κάθε βιβλίο γραφής που εκδίδουμε είναι σημαντικό, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε βιβλίο μας, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κατόχου του, γίνεται ο καθημερινός «φίλος και συνεργάτης» του ενθαρρύνοντας κάθε μικρή σημείωσή του καθώς και την αποτύπωση εμπειριών, επιθυμιών και στόχων του.


Παράλληλα με τις εταιρικές εκδόσεις ημερολογίων και σημειωματάριων επιδιώκουμε στην παροχή ενός διαχρονικού επιχειρηματικού δώρου που αντιπροσωπεύει και προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τον κάθε πελάτη μας. Πιστεύουμε ότι το ημερολόγιο και το σημειωματάριο ως εταιρικό δώρο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο μιας σωστής και επιτυχημένης επικοινωνιακής στρατηγικής καθώς ενδυναμώνει και φροντίζει τις σχέσεις αυτής με ολόκληρο το περιβάλλον της και δημιουργεί την αίσθηση της υγιούς επιχείρησης που ενδιαφέρεται, εκτιμά και επιβραβεύει τους πελάτες της.


Επενδύουμε στους ακριβείς χρόνους παράδοσης των προϊόντων μας, στην προσωπική επαφή με τον πελάτη όπως επίσης και στην πίστη στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής. Η συνεχής εξέλιξη μας μέσω της ανανέωσης και του επανασχεδιασμού των συλλογών μας κάθε χρόνο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών μας, αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας. .


Όραμά μας είναι η συνεχής εξέλιξή μας στον χώρο των εκδόσεων ημερολογίων και σημειωματάριων και η διάκρισή μας ως η μοναδική εταιρία που εκδίδει όλα τα ημερολόγια, σημειωματάρια και τετράδια στην Ελλάδα από την αρχή έως την ολοκλήρωση της βιβλιοδεσίας.

 

02Οικολογική Συνείδηση


Δίνουμε έμφαση στο άριστο αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό επιλέγουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, τηρώντας ταυτόχρονα ευαίσθητη στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, εμφορούμενοι από οικολογική συνείδηση. Δεσμευόμαστε στην αειφόρο ανάπτυξη η οποία και αντανακλάται στις αρχές μας, που καθοδηγούνται από το πρότυπο της Αειφόρου Δασικής Διαχείρισης (FSC – Forest Stewardship Council).  Χρησιμοποιούμε χαρτί προερχόμενο από πρώτη ύλη βιώσιμων καλλιεργειών, δηλαδή καλλιεργειών που γίνονται με ελεγχόμενη και ορθολογική διαχείριση των δασών, χωρίς να διακόπτεται η φυσική παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η αειφόρος ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Εξυπηρέτηση Πελατών


Με μακρόχρονη πείρα και τεχνογνωσία στον χώρο των εκδόσεων ημερολογίων και σημειωματάριων και των εταιρικών δώρων, εγγυούμαστε την σωστή και υπεύθυνη υποστήριξη μας στην διαδικασία επιλογής του κατάλληλου δώρου για την κάθε επιχείρηση, την βέλτιστη καλλιτεχνική επιμέλεια της μακέτας εκτύπωσης και την άριστη ολοκλήρωση της εκτύπωσης και της παραγωγής της κάθε εξειδικευμένης παραγγελίας.


Διασφάλιση Ποιότητας


Η πολύχρονη εμπειρία μας συνεπικουρούμενη με την βαθειά γνώση των σύγχρονών απαιτήσεων της αγοράς, μας οδηγούν στην επιβολή αυστηρών κριτηρίων ποιότητας και ελέγχου σε ολόκληρη την διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας των εκδόσεων μας με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας τους. Ωστόσο, εάν παρά τις προσπάθειες μας, στις σπάνιες περιπτώσεις που διαφύγει της αντίληψης μας κάποιο ελάττωμα σε ένα προϊόν μας, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας το πρόβλημα προκειμένου να το διορθώσουμε άμεσα αλλά και να βελτιώσουμε κατά το δυνατόν περισσότερο την βιβλιοδετική μας διαδικασία.