Εταιρεία

Παρουσίαση – Ιστορικό

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εκδόσεων βιβλίων γραφής όπως ημερολόγια, σημειωματάρια, τετράδια κ.ο.κ. με ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, από την αρχή έως το τέλος της βιβλιοδετικής διαδικασίας, στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, ακολουθώντας την παράδοση της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας.

Με έτος ίδρυσης το 1994, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τα πρώτα μας χειροποίητα ημερολόγια με αγάπη και μεράκι για την τέχνη της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Τα προϊόντα μας κέρδισαν γρήγορα την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και προτιμήθηκαν για την ποιότητα και την διαχρονικότητά τους.

Το 1997 η εταιρία μας εισέρχεται στον χώρο των εταιρικών εκδόσεων ημερολογίων και σημειωματάριων, εκδίδοντας βιβλία με εκτύπωση λογοτύπου και  επιτυγχάνοντας να διακριθεί σύντομα ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης. Το 1999 μεταφέρεται σε νέο μεγαλύτερο χώρο τόσο για την στέγαση του βιβλιοδετείου της όσο και για την επέκταση των γραφείων της.

Κατά την πάροδο των ετών, η συνεχής άνοδος του κύκλου εργασιών μας με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό και πάντα στο πλαίσιο οργανωμένου επιχειρηματικού σχεδίου, μας έδινε την δυνατότητα να επενδύουμε στην τεχνολογική μας υποδομή, στον βιβλιοδετικό μας εξοπλισμό αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Το 2010 επιτυγχάνουμε την ολοκλήρωση ενός πλήρως καθετοποιημένου βιβλιοδετείου, απαρτιζόμενου από όλα τα απαραίτητα μηχανήματα βιβλιοδεσίας, ειδικευμένα στην έκδοση ημερολογίων.

Μέχρι σήμερα, εξακολουθεί η ευοίωνη πορεία της εταιρίας μας με ακόμα μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου αγοράς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και των πιο απαιτητικών πελατών. Για αυτό συνεχίζουμε αδιάλειπτα όχι μόνο να επενδύουμε σε επιπρόσθετα μηχανήματα βιβλιοδεσίας, μεγαλύτερης παραγωγικής δυναμικής, αλλά και να σχεδιάζουμε νέα μηχανήματα, που ανταποκρίνονται στην υλοποίηση των καινοτόμων ιδεών μας.

Στην μακρόχρονη πορεία μας έχουμε διακριθεί για την ποιότητα βιβλιοδεσίας των ημερολογίων και σημειωματάριων μας, τον ακριβή και έγκαιρο χρόνο παράδοσης των προϊόντων μας, την άμεση και σαφή επικοινωνία με τον πελάτη, την επιχειρηματική μας ηθική και την αξιοπιστία μας.

Αποστολή και Όραμα

Αποστολή των εκδόσεων μας αποτελεί η εξυπηρέτηση των αναγκών της γραφής,  της έκφρασης, της οργάνωσης και του προγραμματισμού.

Στοχεύουμε στην βιβλιοδεσία υψηλής ποιότητας βιβλίων γραφής με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό τους, ώστε ο κάτοχός τους να έχει κίνητρο για έμπνευση και δημιουργία. Για εμάς κάθε βιβλίο γραφής που εκδίδουμε είναι σημαντικό, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε βιβλίο μας γίνεται ο καθημερινός «φίλος και συνεργάτης» του κατόχου του, ενθαρρύνοντας κάθε μικρή σημείωσή του καθώς και την αποτύπωση εμπειριών, επιθυμιών και στόχων του.

Όραμά μας είναι η συνεχής εξέλιξή μας στον χώρο των εκδόσεων ημερολογίων και σημειωματάριων και η διάκρισή μας ως η μοναδική πλήρως καθετοποιημένη εταιρία που εκδίδει όλα τα ημερολόγια, σημειωματάρια και τετράδια στην Ελλάδα, από την αρχή έως την ολοκλήρωση της βιβλιοδεσίας.

Παραγωγική Διαδικασία και Διασφάλιση Ποιότητας

Η παραγωγική μας διαδικασία στηρίζεται στην παράδοση της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Οι τεχνικές βιβλιοδεσίας που ακολουθούμε για την έκδοση των βιβλίων μας είναι:

 • Η τεχνική βιβλιοδεσίας Bradel, η οποία είναι σύγχρονη μορφή βιβλιοδεσίας και είναι γνωστή και ως τεχνική «περαστού»
 • Η τεχνική της εύκαμπτης βιβλιοδεσίας, η οποία είχε επικρατήσει έως το μέσο του 18ου αιώνα και έχει επανέλθει τα τελευταία χρόνια στην μαζική βιβλιοδεσία
 • Η τεχνική της κοίλης ράχης, τεχνική που ξεκίνησε από τα μέσα του 18ου αιώνα
 • Η τεχνική της βιβλιοδεσίας βιβλιοθήκης, η οποία είναι κατάλληλη για συνεχή χρήση και προσφέρει στιβαρή βιβλιοδεσία

Η τεχνολογική μας υποδομή αποτελείται από 60 μηχανήματα βιβλιοδεσίας, κάθε ένα από τα οποία διασφαλίζει την άριστη ολοκλήρωση της έκδοσης των βιβλίων γραφής και την ευελιξία ανταπόκρισης στις εξειδικευμένες ανάγκες των εταιρικών πελατών μας.

Στον εξοπλισμό μας συμπεριλαμβάνονται μηχανήματα των οίκων:

 • MÜLLER MARTINI-KOLBUS
 • Stahl
 • Bickel
 • POLAR
 • Brehmer
 • GUK-Falzmaschinen
 • Perfecta

Σε ολόκληρη την διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας των εκδόσεων μας εφαρμόζουμε ελέγχους, με την μέθοδο του συστηματικού δείγματος, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας αποσκοπώντας στην διασφάλιση του αποτελέσματος και του τελικού φινιρίσματος των βιβλίων.

Περιβάλλον και Πρώτες Ύλες

Δίνουμε έμφαση στο άριστο αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό επιλέγουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, τηρώντας ταυτόχρονα ευαίσθητη στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, εμφορούμενοι από οικολογική συνείδηση.

Χρησιμοποιούμε χαρτί προερχόμενο από βιώσιμες καλλιέργειες, δηλαδή καλλιέργειες που γίνονται με ελεγχόμενη και ορθολογική διαχείριση των δασών, ώστε να εξασφαλίζεται η αειφόρος ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος.

Υιοθετούμε ανακυκλωμένες πρώτες ύλες εισάγοντας στην ελληνική αγορά νέα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον, βιβλιοδετημένα εξ ολοκλήρου με οικολογικά υλικά.

Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις εκδόσεις ημερολογίων και σημειωματάριων μας επιτρέπει να παρέχουμε άριστη συμβουλευτική υποστήριξη στην διαδικασία επιλογής και σχεδιασμού του κατάλληλου εταιρικού δώρου για κάθε επιχείρηση.

Γνωρίζουμε ότι το εταιρικό ημερολόγιο και σημειωματάριο αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο στοιχείο της σωστής και επιτυχημένης επικοινωνιακής στρατηγικής, καθώς ενδυναμώνει και φροντίζει τις σχέσεις της επιχείρησης με το εσωτερικό και εξωτερικό της περιβάλλον και αναδεικνύει το ενδιαφέρον και την εκτίμησή της προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ανταποκρινόμενοι στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας, αναπτύσσουμε προϊόντα που υπακούουν στις προδιαγραφές τους, εκδίδοντας βιβλία γραφής σχεδιασμένα βάσει αυτών, με την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της ειδίκευσής μας. Ως εκ τούτου, κάθε πελάτης μας αναγνωρίζει σε εμάς έναν αξιόπιστο συνεργάτη, τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί για την επιλογή των επιχειρηματικών του δώρων τα οποία τον αντιπροσωπεύουν και τον προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο.